thailand bilder


mamsi och jag på flygplatsen

inga fel?

hur söt får man va?

nöng's apa obama, haha

mamma och pappa


shopping på market village,

jag och pappa på market village

again..

friterad banan med glass och grädde, inga fel!

nudlar med cashew nötter och kyckling och massa grönsaker <3söta elin och "klassiska" linus

det som händer i thailand stannar i thailand, förutom herpes.. och bilder såklart;D
elin och mango magnus


mer bilder kommer snart...

modern julgran

Mammas idé att köpa en vit julgran med bara vitt och rött i , själv föredrar jag stora kungsgranar som viker sig uppe vid taket och med massa grejer man självgjort när man var liten som man hänger upp massa fula saker bara för det är tradition men nu är vi ändå inte hemma så detta får gå denna gång..
mammas porno gran med red lights ..;

jammo och jaffa

Nu ska vi (mamma, pappa, jag & doris) iväg till jammo och jaffa (farmor och farfar) och träffa de innan vi åker, blir lite god mat osv. Dock ingen saffransglass den får vi när vi kommit hem efter resan, mmh dregel farfars saffransglass med hans egna marränger och varma hallon ååh gotti gott gott!and i'm out in 3..2..1.. TJINGELINGPLING

happy taajm

Nu känns det verkligen som julstämning, folk börjar redan handla julklappar, julbelysningen i stan och hemma är uppe, julpynt, skyltfönsterna är det julstämning i osv. Igår käkade man jul skinka å de känns som om man ska vara hemma men sen så mitt i all förberedelse så åker man ? Weird.

Idag efter skolan var jag och hanna på stan för att fixa inför dansuppvisningen hittade dock inte det jag skulle ha men de får duga med det jag har :)
Nu ska ja äta saffransglass sen sova, nightie-

because you're worth it haha.

suckbucket

RSS 2.0