hyperneuroakustiska diafragmakontravibrationer.

Och varför just hicka fick vara rubriken var för att jag har haft hicka exakt hela dagen! Kommer å går hela tiden så nu har jag det igen och kan inte sova för den här förbannade hickan! Haha vafan!' Har fått ont i halsen nu för den här jävla hickan!
Dagen började med sång på sängen för pappa som fyller, sen på kvällen åt vi indisk mat (currrry!) och efter det invigde vi pappas chokladfontän som han fick av oss. Så vi doppade svenska jordgubbar i den MUMS!
nu måste jag sussa för imorn är en lång dag..
Söta drömmar eller ne hoppas ni drömmer mardrömmar!

collector.

Ja vi alla har våra olika hobbys .. min är att samla på prislappar,skokartonger och fina påsar!
Och här om dagen hittade jag min fiiiinaste!!!!!
Flagga självklart :' )


breakfast time.

Känns rätt bra när man vet att Emil inte har internet för då kan han inte gå in och kolla min blogg för skulle han se detta inlägg skulle nog inte jag ligga så bra till ...
"men varför lägger du upp sånna bilder för"
"usch"
osv.. ja ni förstår killar, de kan inte bjuda på sig själv helt enkelt...de ska alltid vara så petiga med bilder.. eller?
han är ju så vacker på alla bilder även fast han har roliga miner på de flesta men, det är ju sådan han är ..
Ja i söndags hade jag gjort frukost på sängen till honom och så kommer jag in och väcker honom och så tittar han på mig å säger "faan trodde jag hade försovit mig, missat tåååget faan" å sen somnar om..
ja de var ju roligt bemötande man fick!
han uppskattade det tillslut iaf, (tur för han!)
Idag så var jag hos hjärtläkaren och fick reda på att allt såg jättefint ut och att mitt läckage hade blivit mindre, så nu är jag superlycklig!
All skola är snart över och på måndag rör jag mig till göteborg!
livet går fint nu!
nej nu ska ja sussa, nattinatti

kan ju inte direkt påstå att den luktar..

.....den doftar!!!!
Trodde alla överskattade denna parfym så var tvungen att dofta på den idag och ljuvlig var den. NEJ MEN OJ, HUR HAMNADE MAN MED DENNA DOFTANDE SAK I KASSAN? hoppsan sa, hur det kan gå till...

fin kopp, jopp!

Jag lever.. nästan .. typ halvt.. jag tror inte jag kommer leva riktigt helt förrän det blir sommarlov. GUUUU' så skönt det ska bli.. tror de aldrig har varit så här eftersträvat..
Lärde mig precis hur förrän stavas med hjälp av den röda texten under.. har alltid skrivit fören.. aja bättre sent än aldrig :D
Livet består just nu av PLUGG, PLUGG, PLUGG, PLUGG, PLUGG, emil, PLUGG, PLUGG, dans, dans, PLUGG, curry,avokado, PLUGG, emil,emil,emil, PLUGG,
Men de är väl aldrig fel att spendera skoltiden på att plugga plus att man får extra plugg när man är hemma :D:D
Bara för att ja är så kool med K ska jag nu plugga.
adjökens

cool.


"får-vännen" lojs..

Att jobba med att gosa med djur vore ju liiivet, jag har nu bestämt mig för att jag ska skaffa en pingvin, en get, en hund och ja massa annat smått och gott och sött! En minigris vore inte fel heller, sen en flygande ekorre vore coolt!
Ni ser ju vilken djurvän jag är! Dock gillar inte alla djur mig :( speciellt inte katter..
Just nu så ligger jag i min säng och lyssnar på musik i lurar å dansar lite för mig själv och mimar.. är inte trött men måste försöka sova!
Kanske om ja dansar lite till blir ja trött..
NEJ MEN morsning korsning.

RSS 2.0